Strapdag groot succes op De St@rtbaan

Strapdag groot succes op De St@rtbaan

IMG_5923 (400 x 600)
Op vrijdag 22 september ll. was het drummen aan de schoolpoort van De St@rtbaan. St@rtman had alle leerlingen en (groot)ouders aangespoord om te voet, met de step, met de fiets, met rolschaatsen en met de go-cart naar school te komen. Neen auto’s waren echt niet welkom aan de schoolpoort.
St@rtman beloonde iedere leerling met een gezond drankje en een banaan. (Groot)ouders die deelnamen aan strapdag kregen een kopje koffie en een ovenverse croissant aangeboden.
Een opa, stelde voor om volgend jaar enkele kranten van Het Belang van Limburg te voorzien. Zijn vrouw was toch met de fiets naar Scherpenheuvel en bijgevolg had hij een zee van tijd ☺ .
Er ontstond al vlug een file van meer dan 150 meter want 340 leerlingen (80% van de leerlingen) passeerden langs onze St@rtman. En natuurlijk was hij weer in zijn nopjes dankzij het groot enthousiasme van onze leerlingen.
Na deze parade kwamen de wijkagenten de fietsen controleren en ze stelden vast dat bijna alle fietsen winterklaar zijn. Proficiat papa’s voor dit nachtwerk!
Neen oma Marcella, in het pijpje blazen is vandaag niet nodig.

Laat een bericht achter

  • Basisschool De St@rtbaan directeur: Johan Vanhoyland
  • Schelstraat 10
    3520 Zonhoven

  • Tel: 011/81.47.45
    Gsm: 0474/46.90.87
    E-mail: info@de-startbaan.be